user_mobilelogo

Leden login

Uw wachtwoord wijzigen of opvragen werkt niet meer vanuit deze website. Gelieve daarvoor een mail te sturen naar volkstuinmechelen@gmail.com.

Disclaimer

De gegevens op deze website worden door Tuinhier Mechelen vzw verstrekt bij wijze van informatie. Het blijft de exclusieve verantwoordelijkheid van de lezer om deze informatie al dan niet toe te passen. De vzw Tuinhier Mechelen kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de behaalde resultaten en is niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade.

Privacy verklaring

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door VZW TuinHier Mechelen voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten als gevolg van uw inschrijving als lidIndien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken, volstaat het ons dat mee te delen. In voorkomend geval wordt U dan geschrapt van het ledenbestand. Voor een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens: klik hier.

Contact : Jan Van de Weyer, Overheide 20, 2800 Mechelen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrieven TuinHier

Eerstvolgende activiteiten (Klik op de activiteit voor info)

Aanbevolen

Vul uw e-mailadres in waarmede U gekend bent bij Volkstuinmechelen. Om veiligheidsredenen moet U ook onderstaande Captcha invullen. Klik daarna op VERSTUUR. Er zal een mail naar uw e-mailadres worden verzonden met instructies en een verificatiecode. Open de mail met uw email-programma en voer de instructies uit om een nieuw wachtwoord kiezen. Als U de letters of cijfers van de Captcha NIET kan lezen, klik op de twee ronde pijltjes om een nieuwe kans te wagen.

Buienradar (klik op beeld voor toegang tot website)